Tarieven

Rede Legal hanteert een intakegesprek waarin nader kennisgemaakt kan worden. Als het tijdens het kennismakingsgesprek 'klikt' dan maken we transparante prijsafspraken over de te verrichten werkzaamheden. Die prijsafspraken zijn gebaseerd op redelijke uurtarieven voor zowel ondernemers als particulieren. Soms is het mogelijk om voor een te leveren dienst een vaste prijs af te spreken. Ook zijn er ondernemers die voor een vastgesteld aantal uren per jaar juridisch advies inkopen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

In alle situaties ontvangt u voorafgaand aan een adviestraject of procedure een opdrachtbevestiging, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Kosten van derden zoals deurwaarders, vertalers en ook griffierechten worden altijd aan u doorbelast. Over de hoogte van de door derden te maken kosten zal vooraf duidelijkheid worden gegeven.

Bent u verzekerd voor rechtsbijstand? Dan kunt u ook voor Rede Legal kiezen. U heeft namelijk vaak het recht op vrije advocaatkeuze, ook als u verzekerd bent. Uw verzekeraar betaalt dan de rekening van Rede Legal en u bent verzekerd van een persoonlijk betrokken advocaat die voor uw belangen opkomt. Bel gerust voor overleg! Veel mensen zijn u voor gegaan en hebben positieve ervaringen.

Op alle opdrachten aan Rede Legal zijn de algemene voorwaarden van Rede Legal van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden.